PULTERRUM – OPBEVARING HINNERUP

Pulterrum - Omega 14 ved HinnerupPulterrum ligger kun 4 min. fra afkørsel Aarhus N. i Hinnerup Erhvervsområde i Søften.

Pulterrum har siden 2003 passet på folks ejendele. Det har primært været private lejere fra Aarhus, Hinnerup og opland vi har udlejet pulterrum til.
De første 5 år havde vi opbevaring i pulterrum på 3 forskellige mindre locationer, men flyttede i 2008 ind på nuværende adresse. Et par år efter udvidede vi vores opbevaringsplads med en ny lagerhal og fordoblede dermed vores udlejede areal.

I 2015 indført vi adgangskontrol ved opbevaring Hinnerup. Det har gjort vores opbevaring væsentlig mere fleksibelt for kunderne. Her opsatte vi ligeledes videoovervågning som sikring i alle bygningerne.

Vores koncept er:
Gode priser på sikker, fleksibel opbevaring

  • Vi har valgt et koncept hvor vi forsøger at holde priser på opbevaring helt nede ved jorden – til din fordel.
  • Vi har åben fra tidelig morgen til sen aften – kl. 7 -23 alle ugens dage.
  • Adgangen er sikret med adgangskort og videoovervågning i bygningerne.
  • Vi vil gerne være hurtige og fleksible ved nye indflytninger eller ved behov for at skifte rum til større eller mindre.

Mange lokale kunder – Det er vi glade for

Vi har rigtig mange lokale kunder fra Hinnerup, Hadsten, Hammel, Søften, Foldby, Grundfør og Trige. Dem er vi rigtig glade for og vi kan se at der er et stort behov for en opbevaringsmulighed der ikke ligger langt fra hjemmet.
Mange benytter vores pulterrum som en ekstra plads hvor de ting der sjældent, benyttes i hjemmet opholder sig i perioder, et ekstra skur, mangel på indendørs opbevaringsplads eller pladskrævende hobbyer. Der er mange grunde til behovet for opbevaring og det vil vi gerne hjælpe til med ved at tilbyde opbevaring Hinnerup.

Ønsker du at komme ud og se på forholdene ved opbevaring Hinnerup inden du bestemmer dig, så er du velkommen til at Kontakt os om opbevaring.

Pulterrum ejes og drives af Finn Englyst