BRUG FOR BILLIG OPMAGASINERING VED AARHUS?

Der er mange forskellige grunde til og måder at bruge vores opmagasinering på. Vi har både unge, ældre, private, studerende og organisationer som benytter opmagasinerings plads til midlertidig eller permanent opmagasinering. Vi ligger ikke mange minutters kørsel fra Aarhus og grundet vores lave pris har vi mange kunder fra Aarhus området. Vi har mange kunder som ikke har noget imod at køre 5 minutter ekstra for at spare op mod det halve på prisen.

Opmagasinering ved Aarhus

Opbevaring ved flytning

Mange står med nogle måneders overlap når lejligheden eller huset er solgt og der skal flyttes i nyt – eller der ventes på det nye hus er indflytnings klar.
Nogen gange flyttes der fra stort til mindre og der er ejendele man ikke ønsker at skille sig af med.
Når den største del af indflytningen er på plads er der mange der bruger muligheden for at nedgradere på rumstørrelsen. Så er der bedre tid til alle de sidste småting, der jo er når man flytter og som man gerne vil bruge lidt ekstra til til at få på plads.
Her kan ses en Guide til hvilken størrelse rum der skal bruges, alt efter de m2 man bor på. Men husk, den er vejledene, der er stor forskel på hvor mange møbler og indbo generelt, som findes i lejligheder/huse.

Salg af hus – opbevaring

Når et hus skal sælges er der tit behov for at flytte indbo ud af huset for at gøre det mere salgbart. Her kan nogle få måneder opmagasinering være givet godt ud.

Langtidsopbevaring – Rejser ud af landet

Der kan for medarbejdere eller andre, der flytter udenlands i kortere eller længere perioder, være behov for langtidsopbevaring af ejendele.

Bare brug for ekstra plads

Eller hvis man står og mangler premanent opmagasinering plads til f.eks. havemøbler, redskaber, vinter/sommertøj mv.

Hvor kommer vores kunder fra?

Vi har rigtig mange lokale kunder som bor lige i området og som nemt og hurtigt kan komme til deres ting. Så fra Favrskov har vi primært kunder fra Hinnerup, Søften, Foldby, Hammel og Hadsten. På grund af den lave pris har vi ligeledes mange kunder fra Aarhus, Aarhus N, Risskov, Egå, Lystrup, altså området nord for Aarhus, men stadig kun med ca. 15 min. kørsel.
Så laver vi en del opbevaring for personer som er udstationeret i længere perioder, op til flere år, enten via Forsvaret eller i private virksomheder. Denne type kunder kommer også gerne langvejsfra. Når der skal opbevares i en længere årrække, så betyder det ikke så meget at køre længere, der kan være mange penge sparet på den lange bane.